JuliamedOlivia

En bajskorv i hörnet, det är jag.

Publicerad 2011-01-31 22:52:49 i ,

Usch.. man blir så jävla deppad av att inte ha några pengar att man gärna skulle gå och hänga sig i granen, men den har man ju slängt ut för längesen, så det är inte ett alternativ längre. Jag kan inte köpa träningskort, så istället sitter man här som en säck potatis och tröstäter sig igenom kvällarna.. nyponsoppa med grädde. Jag vill köpa en lättare vårjacka, men ändå nått som värmer istället för vinterjackan, men det kan man ju bara glömma. Jag har tappat glöden för min utbildning totalt och det gör ju inte livet roligare när man bara får ångest över att gå till skolan. Matematiken blir lidande när jag känner mig nere, för då har jag ingen lust till att göra någonting, för allt känns omöjligt även om jag vet att det inte är det.

Jag vill bara genomlida 1 och en halv månad till och ta studieuppehåll från den här skithålan till utbildning och jag hoppas verkligen att ja kommer in på företagsekonomi och spanska för att få mer tid till matematiken och klara den. Jag skulle kunna tänka mig att hitta ett deltidsjobb annars, men det finns inga.. inte ett enda jobb finns det. Visst låter jag road? Glad över livet? Nej, faktiskt inte just nu. Pengar är en elak faktor här i livet, man är fan i mig inte lycklig utan pengar. Jag säger inte att pengar köper lycka, men de köper möjligheter och utan möjligheter till att göra någonting, vad finns då? Optimister finns det många av här på jorden, men jag är inte en av dom. Jag må vara pengagirig eller vad man nu vill kalla det för, men jag överlever i alla fall inte utan pengar, då blir min vardag grå och trist.

Ringde till Csn idag igen och först sa hon att mitt mail inte hade kommit in med intyget och efter mycket tjat började hon rota och då hittade hon det. Jävla kärringar alltså! Så nu är det "bara" en handläggningstid på 2-4 veckor innan jag får mina pengar som jag självklart egentligen är berättigad till och borde få nu på en gång. Vad fan är problemet? Dom saknar mitt betyg, men dom får ett intyg, hon borde kunna godkänna det där i telefonen egentligen. Ska man vänta på att fikapausen är slut och nån fet jävla kärring lyfter på sin röv och trycker på "OK" för att jag ska kunna börja leva igen? Bitter är mitt förnamn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela