JuliamedOlivia

tips till barnvagnsägare!

Publicerad 2012-07-04 08:54:52 i - Jag syr,

Jag är lite skeptisk till det regnbågsfärgade teutoniamärket mitt i handtaget, så på prov har jag nu gjort en liten "cover-up". Igårkväll sydde jag ihop en liten tygbit som man lätt kan fästa över märket med två knäppningar. Enkelt, billigt, smidigt och gör vagnen lite mer personlig. Vad sägs?
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Cuisette

Publicerad 2012-07-04 09:53:27

Smart idé! Kanske gör samma sak när det börjar närma sig. :)

Svar: Javisst är det? Man kan ju ta vilket tyg man vill, men jag hade lite svårt för det regnbågsfärgade, så just nu fick det bli svart med stjärnor (alltid snyggt med stjärnor)!
Jylijah

Postat av: Cuisette

Publicerad 2012-07-04 09:58:44

Och NU såg jag att vi är beräknade med en dags skillnad. Kul!

Svar: Haha! Så roligt!! Ska kika in hos dig :)
Jylijah

Postat av: Emma

Publicerad 2012-07-04 13:16:48

Vi har också köpt en Teutonia, en Cosmos, fast vår är begagnad från 2010. Vilken har du?
Vad smart med handtaget, men om det blir regn i vinter och inte snö så kanske det inte håller. Har du sett handvärmaren att sätta på handtaget? Jätte läckert.

Bra idé
/Emma

Svar: Hej!! Vi köpte en teutonia mistral s, årsmodell från 2011 på Barnens hus.. supernöjda!! Lite stor när man ska få in den i bilen, men vi är ute i skärgården en hel del och då krävs det en som är lite mer terräng. Nej, det har du rätt i, men jag har faktiskt redan tänkt på det :) Det finns ju material i form av vaxdukar som kanske går att sy ihop till en liknande liten "cover-up", annars får man väl helt enkelt klara sig utan det!
Jo, jag har sett dom, men faktiskt inte riktigt fastnat för nån eftersom jag tänker att man ändå har vantar, men om man fryser om fingrarna får man väl investeria i en :) Kan rekomendera ett mini-nest från teutonia (kostar 500kr), dom rekomenderade det i butiken och vilken skillnad det blev i vagnen.. ser jättemysigt ut och inte lika luftigt!

Kram!
Jylijah

Postat av: Emma

Publicerad 2012-07-04 14:08:57

Åkpåsen har vi redan tittat på, har önskat oss den av mormor och morfar ;) Så bra att den passar bilstolen också;) 600kr finns den för på Barnenshus hos oss.
Tror jag ska sy något för händerna, då jag alltid fryser om dem, vi har ju hund så minst 4ggr om dagen kommer vi vara ute. Hoppas inte på runt 30- som vi hade i Eskilstuna förra året :(

Härligt det är att bli lite inspirerad.

Jag har faktiskt köpt spjälsängsskydd och sängkläder i blått/vit (tror vi får en pojke)och en dyna till skötbordet och en snuttefilt i samma svarta med stjärnor, fast det var i Ullared ;) Men tänk att smaken kan vara så lika..

Jag blir snittad 25 okt senast, när har du BF ?

hihi

Svar: Jaha, 600kr? Konstigt att de tar en hundralapp mer på ett annat ställe men vissa affärer är ju så. Vi har också hund så många promenader blir det ju helt klart! :) MEN det är bara bra att va hundägare, då är man tvungen att gå ut på promenader och gå av sig bebiskilona :P
Va roligt att ni tror att det blir en pojke och även om det inte blir det så passar ALLTID blått/vitt, så otroligt snyggt! Vi bor i en 3:a just nu, men ska köpa lägenhet och då kommer det förmodligen bli en 2:a och jag är ju inte mycket för rosa i inredningen egentligen, men det är nog oundvikligt när man får en liten tjej *haha* Var det billigt och bra i Ullared? För oss skulle bensinen kosta ca 1300kr ner och tillbaka, så vi funderar på om det är värt det eller ej...

Jag är beräknad den 17 oktober och får bara gå över med en vecka eftersom vi gjort ivf, så det är ganska skönt att veta i alla fall!

Kram!
Jylijah

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela