JuliamedOlivia

Sommarvärme ute

Publicerad 2011-05-31 08:53:18 i - Vardagsbetraktelser,

         
Vilken härlig dag! Vaknade upp med världens jävla allergiattack, kan man kalla det för de? Mådde skit i alla fall, men nu har jag tagit en alvedon, ipren och smörjt in nacken med volatren så jag mår bättre. Ska ner till apoteket sen och köpa tabletter för igår mådde jag ju bra, men tji fick jag för den. Solen lyser med sin frånvaro just nu, men när jag var ute på promenad var den framme och jösses va skönt det var.

Just nu har jag sån där utomlandslängtan. Min första tanke är frankrike, strosa runt på shoppinggatan i Cannes, äta glass, gå in i affärer *åhhh* ni anar inte hur mysigt det är där. Blandning av solsemester och ett "vanligt liv". Usch.. kan inte ens tänka på det, då får jag sån ångest för jag vill vara där NU. Men det finns massa saker att se fram emot här i Sverige också. Midsommarafton, Conny och jag firar 4 år tillsammans *älskar dig*, semesterveckor tillsammans, grillkvällar och mycket annat. Men ni vet hur jag är?

Jag älskar sol och semester utomlands oavsett om det är sommar i Sverige. Jag förstår egentligen inte det där med att "nu är det sommar här, varför resa ifrån?". Ja, därför sommar i Sverige levererar inte på samma sätt och varför inte åka till vilket varmt land man vill på sommaren istället för att klumpa ihop sig med alla andra svenskar i Thailand eller på Gran Canaria på vintern istället? Jag tycker man kan åka när som helst under hela året, att man inte skulle kunna åka på sommaren för att man måste stanna hemma och njuta av svensk sommar tycker jag bara är dumt, men upp till var och än.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela